Vistes impressionants. Sense interrupcions.

Nova millora mediambiental: conservació de la fauna

Novembre 2020 – Des que el 2018 va obtenir el Certificat GEO, el Club Golf d’Aro – Mas Nou, a Platja d’Aro (Girona), segueix sumant periòdicament arguments a favor de la millora mediambiental i de la responsabilitat social sostenible de les seves instal·lacions.

Aquest treball de difusió, sensibilització i promoció de la sostenibilitat que exigeix The Golf Environment Organization (GEO) per atorgar el seu certificat, segueix vigent en aquest club català, que si l’any passat es renovava amb una flota de buggies ecològics, enguany li dóna continuïtat al seu compromís implementant la recollida selectiva de residus i contribuint a la conservació de les aus en el seu privilegiat enclavament de golf.

“L’objectiu és que any a any anem afegint valor al nostre Certificat GEO de Sostenibilitat, com a prova del compromís continuat que ha assumit el club amb el medi ambient”, assenyala Rocío Aranda, directora de Club Golf d’Aro.

Paral·lelament a la recollida selectiva, i seguint amb la consciència mediambiental, el Club Golf d’Aro ha col·locat en punts estratègics de camp una sèrie de nius i menjadores d’ocells, que els ajudaran a alimentar-se i a protegir per passar l’hivern. Uns tenen forma de caseta decorativa, i altres són dispensadors de llavors que es pengen de les branques.

“D’aquesta manera volem potenciar la diversitat de la fauna de l’espai natural en què es troba el nostre camp, les Gavarres“, conclou Rocío Aranda.

El massís de les Gavarres està declarat Espai d’Interès Natural protegit de Catalunya, on es localitzen suredes, alzinars i boscos de pi marítim habitats per més de 100 espècies d’aus, entre elles el pit-roig, el blauet, el pardal o el tudó , i aus rapinyaires com el duc, l’àguila marcenca i l’esparver.

Per MyGolfWay.com

Miguel Àngel Buil

LOCALIZACION
SÍGUENOS
SUBSCRÍBETE
2020 @ Club Golf d’Aro | Design by TecnoPro (JoU TM)

Política de cookies | Avís legal | Política de privacitat

X